Tijdelijke Honda Civic Business Edition

Geen reacties

Ten opzichte van de Honda Civic Elegance heeft de Elegance Business Edition parkeersensoren en navigatie extra. Toch is laatstgenoemde voordeliger.

Van de Honda Civic is tijdelijk de Elegance Business Edition leverbaar. Deze is op twee punten na gelijk aan de Civic in Elegance-uitrustingsniveau. De Business Edition is uitgerust met het Honda Connect-navigatiesysteem, dat net zoals een smartphone bediend kan worden op het display. Het tweede toegevoegde accessoire bestaat uit parkeersensoren voor en achter.

De twee accessoires zijn samen 1.471 euro waard. Toch is de Honda Civic Elegance Business Edition door de Honda-dealer 1.200 euro lager geprijsd dan de standaard Civic Elegance. Al vanaf 25.750 euro kun je 1.4 Business Edition met 100 pk sterke benzinemotor meekrijgen. Het tijdelijke zakenmodel is ook leverbaar met 1,8 liter motor van 142 pk en dieselkrachtbron van 120 pk. 

Rekenvoorbeeld
Accessoirevoordeel € 1.471,-
Korting t.o.v. standaard Elegance € 1.200,-
Totale voordeel € 2.671,-

 

Ook de Civic Tourer is te bestellen als Elegance Business Edition – inclusief hetzelfde voordeel op de accessoires. De prijzen van deze tijdelijke Tourer beginnen bij 29.850 euro, 1.300 euro goedkoper dan de Civic Tourer Elegance. 

Update

Bovengenoemde prijzen zijn aangepast naar prijspeil 2016.