Honda Civic X Edition

Geen reacties

De Honda Civic X Edition is voorzien van extra opties waarvoor je niets hoeft te betalen. Maar het actiemodel is beperkt verkrijgbaar.

De Honda Civic X Edition is, ten opzichte van de reguliere Civic, uitgerust met extra accessoires. De extra’s hebben een waarde van circa 2.200 euro, echter je hoeft er helemaal niks voor te betalen. Maar let op: het actiemodel is beperkt verkrijgbaar dus ga op tijd naar de Honda-dealer.

De Civic X Edition refereert, zoals het merk het zegt, op subtiele wijze naar het race-erfgoed van Honda. Je kunt kiezen uit meerdere, klassieke lakkleuren. De X Edition ziet er sportief uit, met een bodykit en 17 inch lichtmetalen wielen ‘Argon’ in 5-spaaks design. De kit zorgt voor wielkasten, voorbumper en achterskirtcover in carrosseriekleur. 

Ook is Honda Connect-navigatie standaard aanwezig op de Civic X Edition. Daarbij horen een touchscreen en cd-speler. Tegen een speciale ‘X Edition prijs’ kun je ook satellietnavigatie van Garmin toevoegen. Vraag de Honda-dealer naar de prijzen.

Alle voordelen op een rij

  • extra accessoires
  • geen meerprijs
  • voordelig uit te breiden