Actiemodel: Honda CR-V Elegance Editions

Geen reacties

De Elegance (Style-)Editions van de Honda CR-V zijn voorzien van extra accessoires maar toch voordeliger.

De Honda Elegance Editions zijn in feite uitbreidingen van het uitrustingsniveau Elegance op de Honda CR-V. Ondanks de toegevoegde accessoires zijn de Elegance Editions 2.500 tot 4.000 euro voordeliger dan de reguliere Elegance.

Aan de accessoires kan het niet liggen, dat zijn aantrekkelijke en dure opties. De CR-V Elegance Edition wordt als eerste uitgebreid met het Honda Connect-systeem. Dit uitgebreide multimediasysteem biedt een 7 inch touchscreen, Garmin-navigatie (inclusief 5 jaar gratis kaartupdates), internet radio, een cd-speler, digitale radio (DAB+), internet surfen, handsfree telefoneren via Bluetooth en MirrorLink om je smartphone via de auto te kunnen bedienen. 

Alle voordelen op een rij

  • Honda Connect gratis
  • andere opties gratis
  • maar toch goedkoper

Daarnaast voorziet Honda Connect in de nodige apps en aansluitingen. De Elegance Editions op de CR-V (vanaf 38.190 euro) krijgen bovendien nog privacy glass, lichtmetalen wielen en geïntegreerde dakrails. 

Update

Niet langer wordt een Elegance Edition aangeboden van de Honda Civic Tourer. Bovenstaande prijs is verlaagd (prijspeil november 2017).