Steeds meer consumenten kiezen voor Honda autoverzekering

Geen reacties

Honda ziet een gestage groei in het aantal afgesloten verzekeringen: steeds meer consumenten die een nieuwe auto van Honda aanschaffen kiezen daarbij voor het scherpgeprijsde en complete Honda & Insurance servicepakket. Sinds kort heeft Honda de verlenging van de fabrieksgarantie in de verzekering nog verder uitgebreid, waardoor de totale fabriekgarantieperiode nu zeven jaar bedraagt.

Ook introduceert Honda binnenkort een speciaal ‘occasionlabel’, dat bij aankoop van een Honda occasion een aantrekkelijk pakket aan verzekering en service biedt.

Fabrieksgarantie van 7 jaar

In de Honda autoverzekering is standaard een verlenging van de fabrieksgarantie opgenomen, waarmee de garantie niet 36, maar 72 maanden is, met een maximum van 150.000 verreden kilometers. Onlangs heeft Honda de fabrieksgarantie in het verzekeringspakket nog eens met 1 jaar verlengd, zodat de totale garantie op 7 jaar uitkomt, zonder bijkomende kosten voor de consument.

Compleet verzekerd

Het verzekeringspakket van Honda bestaat onder meer uit een nieuwwaarderegeling van 36 maanden (3 jaar), mobiliteitsgarantie en ook bagage en eventueel gemonteerde accessoires zijn meeverzekerd. Er vindt door verzekeraar geen schadesturing plaats naar aangesloten of de goedkoopste reparateur. De nadruk wordt gelegd op de kwaliteit en de verzekerde heeft voor zowel blikschade, ruitschade, onderhoud en reparatie één aanspreekpunt: de officiële Honda-dealer. Bij alle reparaties worden originele Honda-onderdelen gebruikt, om de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen.

Nieuw occasionlabel

Ook voor tweedehands Honda’s heeft Honda een scherp geprijsde, aantrekkelijke autoverzekering, met onder meer een aanschafwaarderegeling van drie jaar. Binnenkort introduceert Honda een nieuw occasionlabel waarbinnen een speciaal op tweedehands Honda’s afgestemd, aantrekkelijk verzekeringspakket wordt aangeboden.

De Honda autoverzekering is een samenwerking met Actua. Zie voor meer informatie: www.hondaverzekeringen.nl