Honda en Davis Cup Team een perfecte match

Geen reacties

Honda official car supplier van zeer gemotiveerd team

Ook dit seizoen is Honda weer ‘Offcial Car Supplier’ van het Nederlandse Davis Cup Team. Bondscoach en voormalig toptennisser Jan Siemerink nam onlangs de eerste van een reeks CR-V’s in ontvangst van Honda Nederland. De prestaties van de toptennissers sluiten perfect aan bij het sportieve imago van Honda. Het Davis Cup team komt van 13 tot en met 15 september in actie in het MartiniPlaza in Groningen.

Honda en Davis Cup Team een perfecte match

Het Nederlands Davis Cup Team is dichtbij promotie naar de Wereldgroep en moet hiervoor de laatste horde nemen tegen Oostenrijk in de play-offs voor promotie naar de Wereldgroep. De ploeg van captain Jan Siemerink speelt op 13, 14 en 15 september een thuiswedstrijd in het MartiniPlaza in Groningen, waar speciaal voor deze gelegenheid een gravelbaan in de hal wordt aangelegd met plaats voor 4.000 supporters.

Sportieve CR-V als luxe vervoermiddel

Ook tijdens deze wedstrijddagen worden de spelers, zoals Robin Haase en Thiemo de Bakker, en de officials vervoerd in sportieve en comfortabele Honda CR-V’s.

De Honda CR-V werd voor het eerst in 1995 geïntroduceerd en Honda verkocht sindsdien wereldwijd meer dan vijf miljoen exemplaren. Bij de vernieuwde, vierde generatie van de CR-V bereikt Honda de perfecte balans tussen de efficiëntie van een personenauto en de functionaliteit en veiligheid van een SUV.

Geweldig weekend

Het belooft een geweldig weekend te worden met een zeer gemotiveerde Jan Siemerink en de Nederlandse topspelers van het Davis Cup Team. Het MartiniPlaza is een topsportlocatie waar een grote groep enthousiaste Oranjesupporters zeker zal bijdragen aan een geweldig duel.

Honda en Davis Cup Team een perfecte match

Informatie over het Davis Cup Toernooi is te vinden op www.nederlandsdcteam.nl.