Meer informatie over bijgepunte Honda Civic

Geen reacties

Hij stond stiekem al op de autoshow van Frankfurt in september maar nu heeft Honda ook eindelijk de eerste duidelijke foto’s van de lichtjes vernieuwde Civic vrijgegeven.

Stilletjes – want het grote nieuws van Honda was de Civic Tourer – stond op de autoshow van Frankfurt in september de lichtjes vernieuwde Civic hatchback. We hebben nu wat meer informatie en de eerste duidelijke foto’s van het vernieuwde model.

De Civic hatchback profiteert van de verbeteringen die de komst van de Tourer met zich meebrengt. De rijdynamiek moet flink verbeterd zijn door de gewijzigde dempers, achtervering en elektronische  stuurbekrachtiging.

Aan de buitenkant is de Civic 2014 te herkennen aan de hoogglans zwarte elementen, waarbij die aan voorkant het meest in het oog springen. Ook zijn er nieuwe lichtmetalen wielen en in het interieur witte stiksels op de stoelen en aluminium details op het dashboard. Nieuw is het Advanced Driving Assist System-pakket, met daarin city braking, een dodehoekdetector, verkeersbordenlezen en een systeem dat waarschuwt als je onbedoeld de wegmarkering overschrijdt.

De vernieuwde Civic hatchback staat net als de nieuwe Tourer begin 2014 in de showrooms. Prijzen volgen binnenkort.