De nieuwe HR-V

Geen reacties

Maak kennis met de nieuwe Honda HR-V

Meer informatie?

De nieuwe Honda HR-V is nu te bestellen!

Neem contact met mij op

Een oude naam is teruggekeerd op een gloednieuwe, veelzijdige SUV. Met z’n slimme Magic Seats en de nieuwe, zuinige motoren heeft de HR-V een streepje voor op de rest.

Nu in onze showroom

U kunt deze slimme en zuinige SUV is nu te bestellen vanaf 25.190 euro. De HR-V is altijd rijk uitgerust, met onder andere airconditioning, een noodremsysteem voor in de stad, cruise control, een radio/cd-speler met USB-aansluiting en Bluetooth. De slimme Magic Seats, die de ruime HR-V net zo praktisch en flexibel als een MPV maken, behoren tot ook de standaarduitrusting.

Twee efficiënte en betrouwbare motoren

De Honda HR-V wordt geleverd met twee efficiënte en betrouwbare motoren: de 130 pk sterke 1.5 i-VTEC benzinemotor en de 1.6 i-DTEC diesel met 120 pk en 20 procent bijtelling. De benzinemotor is als optie leverbaar met CVT-automaat, die niet alleen zorgt voor een nóg soepelere rijbeleving maar ook de motor zuiniger maakt.

Drie rijk uitgeruste uitvoeringen

Honda heeft drie rijk uitgeruste uitvoeringen samengesteld: Comfort, Elegance en Executive. Vanaf het tweede uitrustingsniveau is de HR-V voorzien van vooruitstrevende actieve veiligheidssystemen, zoals een botswaarschuwingssysteem, een verkeersbordenlezer, een intelligente snelheidsbegrenzer en een rijstrookassistent. De HR-V is daarnaast leverbaar met opties die voorheen alleen in hogere segmenten werden aangeboden, zoals de fraaie en heldere led-koplampen.

De HR-V biedt het beste van diverse werelden: de flexibiliteit van een MPV, het uiterlijk van een coupé, de rijbeleving van een hatchback en de stoere uitstraling van een SUV.

Meer info over de nieuwe HR-V

HR-V Aero Pack

honda-hr-v-aero-pack

Beelden zijn ontwerp schetsen

Impressie nieuwe HR-V