Europese Honda Civic ook als sedan

Geen reacties

Behalve de Honda Civic hatchback komt ook de Civic sedan naar Europa. Beide zijn op de autosalon van Parijs te zien, naast de Jazz Spotlight Edition.

Een kleine maand geleden werd de Honda Civic hatchback in Noord-Amerika onthuld. De Europese uitvoering debuteert eind september op de autoshow van Parijs. De kersverse teaserafbeelding geeft alvast een voorproefje. 

Verrassend is dat Honda ook de vierdeurs Civic meeneemt naar Parijs. De sedan, die al rondrijdt in de Verenigde Staten, zou eerst niet naar Europa komen. Nu meldt Honda dat de Civic sedan vanaf begin 2017 beschikbaar zal zijn op Europese markten. Overigens is dit nog geen garantie dat de vierdeurs ook in Nederland in het assortiment wordt opgenomen. 

Honda zal op de autoshow ook een speciale Jazz tonen. De Honda Jazz Spotlight Edition is een designuitvoering voor modebewuste klanten en bouwt voort op de eerder getoonde Keenlight Edition. De Spotlight Edition is onder andere voorzien van een bronskleurige wielen en spiegelkappen. Op de flanken is een graphic aangebracht. Ook het interieur is opgeleukt.