Facelift voor Honda HR-V

Geen reacties

Honda presenteert de vernieuwde HR-V. De compacte SUV heeft onder andere betere stoelen en een nieuwe neus met meer chromen elementen gekregen. 

Maak kennis met de vernieuwde Honda HR-V, die eenvoudig is te herkennen aan de nieuwe grille. Een enorme chromen strip vervangt het hoogglans zwarte element dat de uitgaande editie draagt. In de koplampen huist voortaan led-techniek en de bumper is voorzien van diepere uitsparingen voor de mistlichten en luchtroosters. Aan de achterkant vind je meer chroom en lichtunits met een donkere behuizing. Verder zijn er nieuwe lichtmetalen wielen en nieuwe kleuren, zoals het Midnight Blue dat je op de foto’s ziet.

Binnenin gebruikt Honda hoogwaardigere stoffen voor de stoelen, die een nieuwe vorm hebben en daardoor meer zitcomfort bieden. Ook prettig: de isolatie is verbeterd waardoor de vernieuwde HR-V stiller is tijdens het rijden. Met de nieuwe optie Active Noise Cancellation worden rijgeluiden verder geneutraliseerd, door tegengestelde tonen via de luidsprekers af te spelen.

De 1.5 i-VTEC-motor mag blijven, de 130 pk sterke motor is efficiënter gemaakt. In het voorjaar van 2019 voegt Honda de 1.5 VTEC Turbo toe aan het assortiment. Ongeveer tegelijkertijd keert de 1.6 i-DTEC dieselmotor terug in het assortiment.

De vernieuwde HR-V is vanaf oktober te bewonderen bij de Nederlandse dealers. De prijzen zijn nog niet bekend.