Nieuwe uitvoering Honda CR-V

Geen reacties

Honda komt met een nieuwe uitvoering van de CR-V. Vlak voordat de auto een facelift krijgt voegt het merk de 2.4 benzinemotor toe aan het gamma. De krachtbron is alleen leverbaar met automaat en in het meest luxe uitrustingsniveau Executive.

Honda breidt het aanbod van de SUV CR-V uit met een nieuwe uitvoering, de 2.4 Executive. Tot nu toe leverde het merk maar een benzinemotor, de bekende 2.0 i-VTEC met 150 pk. Daar komt nu een 2.4 met 166 pk en 220 Nm bij. De enige dieselmotor in het gamma, de 2.2 CTDi, blijft gewoon leverbaar.

Honda koppelt de nieuwe motor standaard aan een automaat met vijf versnellingen. De 2.4 wordt alleen leverbaar als luxe Executive, terwijl de andere motoren ook als Comfort en Elegance leverbaar zijn. De meerprijs die Honda aan de 2.4 Executive hangt is gering ten opzichte van de 2.0 Executive.

De Executive is rijk uitgerust, onder andere xenonverlichting, lederen bekleding, stoelverwarming, automatische airco met twee zones, cruise control, 18 inch lichtmetalen wielen, alarm en audio-installatie met 6CD-wisselaar zijn standaard. Honda vraagt voor de 2.4 Executive 42.400 euro, vanaf half september staat de nieuwe uitvoering in de showroom.