Honda in zijn element

Geen reacties

Een verschil van dag en nacht. Die leus gebruiken wel meer merken bij de introductie van een vernieuwd model, maar Honda meent het letterlijk. De nieuwe Element SC wordt de late-night variant van zijn voorganger.

De Honda Element, overigens alleen leverbaar in de Verenigde Staten, staat vooral in het teken van sportieve activiteiten. Met veel ruimte, waterdichte stoelbekleding en met kunststof gecoate vloer is de auto ideaal voor surfers en mountainbikers. Toch ontdekte Honda ook veel belangstelling van minder-sportieve mensen, die de trendy auto gewoon mooi vinden.

Daar is nu de Element SC proto voor ontworpen. Het interieur is voorzien van tapijt en lederen bekleding en in de middenconsole zijn vakjes gemaakt voor mp3-spelers of mobiele telefoons. Van buiten schittert de Element SC door zijn 21-inch wielen, speciale koplampen en stijlvolle grille. Kortom, een auto waarin je gezien mag worden op weg naar een concert of restaurant. Honda heeft hem dan ook de bijnaam ‘night performer’ gegeven. Een Europese introductie van de Element-reeks staat vooralsnog niet op de planning.