VIP-introductie Honda Accord

Geen reacties

Honda stelt de Accord al weken voor de officiële introductie beschikbaar voor proefritten. Belangstellenden voor een exclusief vip-introductieprogramma kunnen zich hiervoor aanmelden op een speciale website.

De nieuwe Honda Accord Sedan verschijnt op 7 juni officieel in Nederland. Vlak nadat de internationale autopers met de nieuwkomer heeft mogen rijden, is de auto ook al beschikbaar voor proefritten. De voorpresentatie op 24 april is echter voorbehouden aan snelle inschrijvers op www.honda-accord.nl/vip. Iedereen die zich aanmeldt krijgt automatisch een uitnodiging om tijdens de voorpresentatie met de auto te rijden.

De nieuwe Honda Accord combineert een sportief design met krachtige en schone motoren en een uitgebreide uitrusting. De sedan is leverbaar met een 156 pk sterke 2,0-liter i-VTEC benzinemotor, een 201 pk sterke 2,4-liter i-VTEC en een 150 pk sterke 2,2-liter i-DTEC dieselmotor. De prijslijst begint bij 30.900 euro. De Accord is voorzien van diverse camera- en radarsystemen die letterlijk vooruitkijken, waarschuwen en helpen.