Honda gaat los op CR-Z voor tuningshow

Geen reacties

Honda zet de CR-Z in de schijnwerpers op de Sema tuningshow in Las Vegas, die deze week plaatsvindt. Er zijn maar liefst tien verschillende gepimpte CR-Z’s te bewonderen.

De Sema-show in Las Vegas staat elk jaar garant voor veel spoiler-spektakel. Honda doet dit jaar vrolijk mee met drie eigen ontwerpen op basis van de CR-Z. Daarnaast zijn er zeven tuners los gegaan op de CR-Z, met toestemming van Honda. De opvallendste laten we hier zien.

Het grijze exemplaar komt daadwerkelijk op de markt in een oplage van 300 stuks. Het model is aangepakt door Honda’s huistuner Mugen, die de coupé aankleedde met 17 inch lichtmetalen wielen, een speciale grille, zijskirts en een achterspoiler. Helaas voor de liefhebbers, de CR-Z Mugen blijft in Amerika.

De rode CR-Z Hybrid R is rechtstreeks afgeleid van een CR-Z raceversie. De hybride heeft 200 pk, onder andere door de toepassing van een turbocharger en een aangepast hybridesysteem. De circuituitvoering is ook te zien in Las Vegas. Het monsterlijke blauw-zwarte exemplaar op de derde foto is onder handen genomen door tuner Bisimoto en heeft maar liefst 535 pk.