Honda CR-V 2012: meer uitrusting

Geen reacties

Volgens het principe: ‘meer spullen voor hetzelfde geld’ introduceert Honda de CR-V voor modeljaar 2012. Vooral de Comfort-uitrusting profiteert hiervan.

De Honda CR-V modeljaar 2012 profiteert van een gunstigere uitrusting en krijgt de beschikking over twee nieuwe kleuren: Deep Sapphire Blue Pearl en White Orchid Pearl. Alle prijzen blijven gelijk.

De Comfort-uitvoering – het tweede uitrustingsniveau – wordt opgetuigd met extra’s als tweezone klimaatcontrole, cruise control, stoelbekleding die deels is vervaardigd van Alcantara en privacy glass achter. Deze uitvoering is verkrijgbaar met twee motoren: de 2.0 i-VTEC met 150 pk en de even sterke 2.2 i-CTDI dieselmotor. De bijbehorende prijzen luiden: 36.550 euro en 42.550 euro.

Boven de Comfort staat de ‘nieuwe’ Elegance-uitvoering, die volgens Honda vroeger door het leven ging als Elegance Plus. Dat klopt maar deze wijziging ging vorig jaar al in. Hoe dan ook, voor 2.700 euro extra tuigen de Japanners de auto op met 18 inch lichtmetalen wielen, lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, regensensor en automatisch inschakelende lichten. De CR-V 2012 is per direct te bestellen, de levering start in november.