Fotolek toont de nieuwe Honda CR-V

Geen reacties

Eind november haalt Honda in Los Angeles het doek van de nieuwe generatie CR-V. Toch kunnen we je nu al de eerste officiële foto van productieversie laten zien, dankzij een gelekte brochure.

Als op de Los Angeles Auto Show de productieklare, nieuwe Honda CR-V debuteert zal deze uiterlijk tot weinig verrassingen meer leiden. Een Japanse verkoopbrochure met daarin de officiële foto’s circuleert namelijk al op internet. Vorige maand lekte al de patenttekening van het productieklare model.

In vergelijking met de CR-V conceptcar, die Honda in de zomer toonde, is er weinig veranderd. Alleen de bumper, grille, wielen en lichtunits voor en achter lijken af te wijken. Verder zijn in de brochure vaag enkele interieurvernieuwingen zichtbaar. Eerder gaf Honda al aan dat de SUV dynamischer en ruimer moet worden.

Verder sprak het Japanse merk over ‘geavanceerder’ en ‘nieuwe technologieën’ maar de details hierover zijn nog altijd geheim. Daarvoor moeten we dus wachten tot de CR-V debuteert in L.A. Begin december is Japan aan de beurt, daar staat het Japanse model op de Tokyo Motor Show, maar in Europa gaat het nog duren tot het najaar van 2012.

Honda heeft nog een andere primeur op de Los Angeles Auto Show. De elektrische versie van de Honda Fit, die wij kennen als Jazz, wordt ook onthuld. Een jaar geleden zagen we hiervan al een concept in L.A.