Nieuw Aero Pack voor Honda Civic

Geen reacties

Honda introduceert een nieuw accessoirepakket voor de Civic, het Aero Pack. Een Civic die van het pakket voorzien is ziet er net wat dynamischer uit.

Honda heeft al twee pakketten in het assortiment om de Civic sportiever te doen ogen, het Sports Pack en het Design Pack. Nu voegt het merk pakket nummer 3 toe: het Aero Pack. Ook hierbij is het doel je Civic er dynamischer uit te laten zien. 

Het belangrijkste onderdeel van het pakket is de voorbumper. De vijfhoekige vorm aan weerszijden doet het front wat beter uitkomen. De bovenzijde van de bumper wordt afgewerkt in de kleur van de carrosserie terwijl de onderzijde een carbon-look krijgt. Diezelfde look is terug te vinden in de diffuser die achter wordt toegevoegd, aan de onderzijde van de achterbumper. 

Ook nieuw in het Civic-accessoiresassortiment zijn de ‘Argon’ lichtmetalen wielen. De vijf spaken zijn uitgevoerd in zilverkleurige matlak terwijl de rest van het wiel in GunPowder Black gespoten is. Het moet gezegd, deze wielen passen uitstekend bij het Aero Pack. De Argon-velgen zijn verkrijgbaar in zowel de maat 17 als 18 inch. 

We weten helaas nog niet te vertellen wanneer deze nieuwe accessoires verkrijgbaar te zijn of hoeveel ze gaan kosten. Je Honda-dealer kan wellicht uitsluitsel geven.