Prijzen Honda e bekend: vanaf 35.330 euro

Geen reacties

Vanaf nu kun je online je ideale Honda e samenstellen. De prijzen zijn ook bekend, ze beginnen bij 35.330 euro.

De elektrische Honda e is vanaf nu te configureren. Het merk biedt twee versies aan, de standaarduitvoering met 100 kW (136 pk) sterke elektromotor en de Honda e Advance met 113 kW (154 pk). In beide gevallen is de auto uitgerust met een 35,5 kWh accupakket, goed voor een rijbereik van in het gunstigste geval 220 kilometer.

De Honda e is standaard uitgerust met geavanceerde voorzieningen, zoals met camera’s in plaats van buitenspiegels en een volledig digitaal dashboardpaneel met vijf beeldschermen, waaronder twee 12,3 inch exemplaren voor navigatie en multimediaweergave. Verder is de elektrische auto altijd voorzien van een elektrische parkeerrem, programmeerbare klimaatregeling, stoelverwarming, sfeerverlichting, parkeersensoren, een panoramadak, privacy glass, led-koplampen, 16 inch lichtmetalen wielen, cruise control met afstandsradar en diverse rijhulpsystemen. De uitrusting van de Advance-uitvoering heeft als belangrijkste extra’s een inparkeersysteem, een verwarmd stuur en een uitgebreider audiosysteem.

De Honda e is naar eigen smaak verder aan te kleden, met bijvoorbeeld bronskleurige interieurpanelen en dakstijlen in een afwijkende kleur. 17 inch lichtmetalen wielen zijn eveneens optioneel, maar daarmee verbruikt de auto wel iets meer elektriciteit en neemt het rijbereik dus af.

De elektrische Honda is nog niet te bestellen, maar je kunt wel alvast je interesse laten registreren door de dealer.

Prijzen Honda e
100 kW    € 35.330
113 kW Advanced € 38.330