Alle voordelen van VerzekerJeHonda.nl

Tot en met 10 jaar garantie, inclusief de fabrieksgarantie

Extra garantie is handig als u onverhoopt wordt geconfronteerd met een plotseling optredend technisch defect aan uw auto. Dan wilt u het liefst dat deze onverwachte kosten onder de garantie vallen. Met de Allrisk verzekering verlengt VerzekerjeHonda.nl gedurende de looptijd de garantie van standaard 3 jaar tot en met 10 jaar (120 maanden) of 180.000 km. U heeft bij reparaties recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. Zónder dat u hiervoor extra betaalt.

100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon

Indien u de Allrisk VerzekerjeHonda.nl autoverzekering hebt afgesloten, heeft u bij reparaties, maximaal 10 jaar na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs, recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. Zónder dat u hiervoor extra betaalt. Mits ieder jaar onderhoud heeft plaatsgevonden en/of de onderhougshistorie bekend is.

3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaarde regeling

Als uw Honda total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat u VerzekerjeHonda.nl Allrisk autoverzekering ingaat: 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor uw nieuwe Honda of 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor uw Honda occasion.

Normaal gesproken zou u alleen de dagwaarde vergoed krijgen. Dat kan u dus duizenden euro’s voordeel opleveren! En tot de andere auto geleverd is, heeft u ook nog eens maximaal 30 dagen recht op gratis vervangend vervoer.

Gunstige eigen risico regeling

Standaard is het eigen risico € 135,- per gebeurtenis. Indien uw Honda auto wordt gerepareerd binnen het netwerk van VerzekerjeHonda.nl, vervalt dit eigen risico. Specifiek bij ruitvervanging is een eigen risico van toepassing van € 67,50 per gebeurtenis. Voor schade(s) aan ruiten (sterretje) die gerepareerd kan/kunnen worden door middel van de kunstharsmethode, geldt geen eigen risico. Voor bestuurder jonger dan 24 jaar geldt een afwijkend eigen risico, zie de voorwaarden.

24/7 Europa Pechhulp

Het is vervelend als u stil komt te staan met pech aan uw auto. Dan is het goed om te weten dat u met de Allrisk autovezekering van VerzekerjeHonda.nl ook kunt profiteren van 24/7-pechhulpservice! Of dat nu in uw woonplaats, in Nederland of elders in Europa is, de alarmcentrale staat u bij. Uw auto wordt in de meeste gevallen direct gerepareerd. Maar als het niet anders kan, dan wordt uw auto vervoerd naar een reparateur. Dat is meestal uw eigen autobedrijf. Als u pech hebt in het buitenland, dan wordt voor de auto en voor de inzittenden voor vervoer naar Nederland gezorgd.

VerzekerjeHonda.nl

Bereken uw premie in slechts 3 stappen

Voer uw kenteken in en bereken uw premie verder op www.verzekerjehonda.nl.

Weet u uw kenteken nog niet? Klik hier om uw premie te berekenen.

* Maximaal t/m 10 jaar garantie, inclusief de fabrieksgarantie, na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs. Bij de Allrisk autoverzekering van VerzekerjeHonda.nl, heeft u als klant recht op de garantiedekking mits ieder jaar tijdig onderhoud heeft plaatsgevonden en/of de onderhoudshistorie bij ons bekend is.